WOK-INN HOOFDORP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok-Inn Hoofdorp. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 0:01 Goed eten had voor 18:00 besteld en was er op tijd , aardige bezorger
16 jul 2024 om 8:21 Smaakte heerlijk, niks op aantemerken
13 jul 2024 om 1:13 Lekker gegeten als altijd had van mij alleen meer smaak in moge zitten, en helaas geen pinda's zoals erbij besteld. Maar voorderest wel echt lekker!
12 jul 2024 om 21:43 Anders dan andere keren zijn we nu niet zo tevreden helaas. Geen noten en pinda’s erbij terwijl we deze wel besteld hadden. Ook niet zo warm als anders.
11 jul 2024 om 19:14 Duurde een eeuwigheid tot het eten kwam. Toen ik belde was hij al onderweg. Vervolgens nog een half uur moeten wachten. Zelfs lopend is sneller Kwaliteit van het eten redelijk. Moet super. Vindt de prijs kwaliteitsverhouding niet goed.
10 jul 2024 om 8:42 De bezorging was erg laat. Eten was prima, maar heb 2x eetstokjes betaald, maar niet ontvangen en ik moest E 0,15 betalen voor plastic tas, maar eten werd geleverd in papieren tas. Op de kleintjes letten is prima, maar niet ten koste van de klant.
7 jul 2024 om 14:22 Pittig gevraagd, niet gekregen. De groente was misschien 10 gram, rundvlees taai. Voor mij geen succes maaltijd.
6 jul 2024 om 0:13 Helaas betaald voor niet geleverde dingen. Hun nummer doet het ook niet en kan ik er verder dus weinig mee.
4 jul 2024 om 20:21 Gevaarlijk lekker, bezorger was erg vriendelijk. Alleen hadden we geen bestek gekregen maar collega had nog een paar in zijn tas.
2 jul 2024 om 20:12 Bezorging duurde te lang, ruim 1,5 uur
2 jul 2024 om 6:32 Heerlijke wok! Vers en heel goed op temperatuur! Goed op smaak! Top!
30 jun 2024 om 13:33 Echt heerlijk gegeten